Nyheter 2020 – Sharp Recruitment fem år

Nu står vi inför ett nytt år med nya spännande projekt framför oss. Vi vill med detta nyhetsbrev berätta om vad som är på gång hos oss på Sharp Recruitment under det kommande året.

Sharp Recruitment fortsätter att växa och i år fyller vi fem år

Att fylla fem år känns stort och jag är oerhört stolt över den fantastiska resa som vi har gjort. På kort tid har vi blivit en av landets främsta och mest specialiserade byråer inom rekrytering och bemanning av jurister. Att vara en utmanare i branschen och att utvecklas tillsammans med våra kunder och kandidater är inte bara stimulerande, utan det ställer också stora krav på oss som rekryterings- och bemanningskonsulter.
Vår ambition är att bli det självklara valet för alla företag som behöver stärka upp sin juridiska kompetens.

Peter Ekström, VD & Partner på Sharp Recruitment

Sharp Bemanning – närmare 100 konsulter inom Legal, Compliance och Tax

Behovet av bemanning inom Legal, Compliance och Tax har ökat markant. För att möta denna efterfråga expanderar vi kontinuerligt vårt konsultnätverk. I dagsläget har vi närmare 100 konsulter i vårt nätverk med varierande profil, erfarenhet och inriktning, vilket ger våra kunder stor flexibilitet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priset och högkvalitativa konsulter som snabbt kan vara på plats och omgående börja leverera.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din organisation är du välkommen att höra av dig till Ron Cohen +46 73 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se.

Sharp Pod

Håll ögon och öron öppna! Under våren 2020 startar vi en pod där vi bjuder in intressanta gäster för att prata om ledarskap, karriär, employer branding, talent management, utveckling och mycket mer. Har du önskemål om intressanta gäster eller ämnen är du välkommen att skicka in ditt tips till  info@sharprecruitment.se

Sharp Events

Under förra året arrangerade vi event och After Work med olika teman och gäster, bland annat tillsammans med föreningen Sveriges Bolagsjurister. Det har bland annat handlat om ledarskap, karriär och utveckling för både unga juristtalanger och chefsjurister. Se gärna vår hemsida för mer information om tidigare och framtida tillfällen genom att klicka här. 

Vill du få inbjudningar till dessa tillfällen, vänligen skicka in dina kontaktuppgifter till  info@sharprecruitment.se.

Sharp Nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev har varit mycket uppskattade. I år kommer vi att spänna bågen ännu hårdare och fortsätta skriva om intressanta jurister och deras erfarenheter, karriärer, utmaningar samt med- och motgångar. Vi samlar alla våra nyhetsbrev under Nyheter på vår hemsida; Sharp Recruitment Nyheter

Skulle du vilja läsa mer om en specifik person eller ett bolag som du tycker att vi ska skriva om och intervjua? Skicka gärna in ditt tips till oss på; info@sharprecruitment.se

Sharp Seminarier

Våra frukost- och kvällsseminarier kommer vi fortsätta att hålla. Förra året så genomförde vi bl.a. ett mycket uppskattat frukostseminarium om penningtvätt. Vi kommer inom kort att arrangera ett nytt frukostseminarium om vår löneundersökning inom Compliance. Så håll ögonen öppna för våra kommande seminarier. Du kommer inom kort kunna anmäla dig på vår hemsida för att ta del av våra inbjudningar.

Sharp LinkedIn

För att hålla koll på våra uppdrag och nyhetsflöde, följ Sharp Recruitment på LinkedIn.

Du kan även skicka in en förfrågar till våra olika stängda medlemsgrupper för chefer inom Legal, Compliance & Tax genom att klicka här.

Nyheter

 • Tove Flodgren Isakson

  2022-08-23

  |

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter

  2022-08-23

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter
 • Sofia Tangelin

  2022-08-18

  |

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter

  2022-08-18

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter
Fler nyheter

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.Kontakt:

Vi vet var kompetensen finns. Ring oss direkt 08 – 41 09 98 00, eller fyll i formuläret: