Möt vår kollega Zerin Baran 

Möt Zerin, vårt nya tillskott och underbara kollega! Zerin är utbildad jurist och arbetar med oss på Sharp Recruitment & Consultants som rekryteringskonsult. Idag bor Zerin i Paris och arbetar därifrån på vårt Paris desk. Här nedan berättar Zerin om sig själv och varför hon valde att hoppa på jobbet som rekryteringskonsult och att våga byta bana. 

Zerin blev klar med sin juristexamen 2012 och under denna period var arbetsmarknaden tuff här hemma i Sverige och därför valde Zerin att söka sig utomlands och pröva på något helt nytt. Efter att ha läst under en utbytestermin i Shanghai så hade Zerin fått smak för utlandsäventyret.

Via en svensk juristkontakt fick Zerin jobb som bolagsjurist på Lombard International i Luxemburg och därefter bar det vidare till SEB i Luxemburg.

”Att hamna i ett internationellt finanscentrum så pass tidigt i karriären var enormt utvecklande och man får ta väldigt mycket ansvar i ett tidigt skede. Att få jobba som bolagsjurist med allt det ansvar som det innebar och att få lära sig hur man bedömer risker och hantera det höga arbetstempot, det var väldigt utvecklande”

Sedan en tid tillbaka bor Zerin i Paris med sin familj och hon började att arbeta med oss på Sharp med att rekrytera jurister samt andra specialister för en tid sedan.

”Jag fick en förfrågan från Sharp att komma in och börja arbeta med dem, fast från Paris och jag hade aldrig innan funderat på att ge mig in i rekryteringsbranschen. Jag fick snabbt upp ögonen för jobbet och att göra en bedömning av en person, ibland på mindre en timmes möte, det är jäkligt häftigt. Jag valde inte medvetet att hoppa på jobbet men jag har medvetet valt att stanna kvar för så pass roligt, stimulerande och utvecklande är det. Att få hamna i en stark entreprenörsmiljö och få vara med på er resa är så roligt och jag gillar hur man arbetar med att driva projekt från ax till limpa. Känslan av att se till att en kandidat får jobbet är fantastiskt och alla blir vinnare. Kandidaten är glad, kunden är glad och vi är glada. Det bästa med jobbet är alla nya kontakter man knyter och alla relationer som man etablerar med både kunder och kandidater. Man bär med sig lite av alla man träffar.”

Går du i tankarna om att byta bana och vill testa på jobbet som researcher, försäljning eller rekryteringskonsult? Vi fortsätter att växa och söker kontinuerligt nya talanger till oss på Sharp Recruitment & Consultants. Vårt huvudkontor är placerat i Stockholm och vi har work desk i Tel Aviv och i Paris. Bor du idag utomlands eller utanför Stockholm men vill arbeta för ett svenskt företag inom vår bransch? Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar vidare!

Hör av dig till Ron Cohen på +46 735 185 188 eller ron.cohen@sharprecruitment.se

Våra publikationer

 • compliance today edition 1

  2022-07-05

  |

  2022-07-05

 • Insights

  2022-10-07

  |

  2022-10-07

Fler publikationer

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.Kontakt:

Vi vet var kompetensen finns. Ring oss direkt 08 – 41 09 98 00, eller fyll i formuläret: