Hem » Rekrytering » Compliance & AML

Compliance & AML

Med ett tiotal år och ett tusental uppdrag i bagaget har vi vid det här laget en djup förståelse för vad våra uppdragsgivare verkligen vill ha. Till det kan vi tillföra vad vi erfarenhetsmässigt vet att uppdragsgivaren behöver. Ett komplext behov kräver inte enbart en fullgod lösning här och nu, utan ofta även en lösning som går att växa och utveckla. Att analysera, förstå, tillföra och lösa uppgiften är det vi finns till för.

Reglerna blir fler och fler. Det krävs experter för både överblick och detaljdjup. Samtidigt blir regelefterlevnaden viktigare på allt fler områden. Experterna på detta är för få, men vi vet var de finns. Vi vet deras ambitioner, karriärplaner och incitament. Vi vet också vilket som är deras naturliga nästa steg. Genom oss får du access till kompetensen.

Våra kunder:

Våra kunder:

Kontaktpersoner

mickey dhillon
Mickey Dhillon
Zerin Baran
Zerin Baran

Senior Rekryteringskonsult
Mobilnr: +46 72 032 87 86
Mejladress:
zerin.baran@
sharprecruitment.se

Sagt av våra kunder

Sagt av våra kunder

“Jag har aldrig förr varit med om en sådan effektiv, enkel och trevlig rekryteringsprocess – inom loppet av en månad var allt signat och klart!”

Marie Skoglund
Head of Tax, IPCO AB

“Sharp arbetar gediget, snabbt och med bra återkoppling. Genom sin lyhördhet och förståelse för vilka vi är och vem vi i förlängningen söker, har de genomfört flera lyckade rekryteringar å oss. Vi kommer definitivt att samarbeta med dem igen!”

Helena Hillström
VD, Didner & Gerge

“För närvarande expanderar vi kraftigt och behovet av medarbetare med olika typer av kompetens och erfarenhet har krävt såväl professionell som snabb assistans. Sharp har varit en värdefull hjälp för oss och vi är mycket nöjda med att vi nu tar nästa steg i vår utveckling”

Daniel Thornberg
VD & partner, Advokatfirman MarLaw AB

Vi har de bästa kandidaterna inom:

Läs mer

Vi är själva jurister. Vi förstår vad som gäller, både för uppdragsgivaren och för kandidaten.

Läs mer

Skatt och finans blir alltmer specialiserat, smalare och djupare.

Vi är själva jurister. Vi förstår vad som gäller, både för uppdragsgivaren och för kandidaten.

Läs mer

Skatt och finans blir alltmer specialiserat, smalare och djupare.

Läs mer

Kontakt:

Vi vet var kompetensen finns. Ring oss direkt 08 – 41 09 98 00, eller fyll i formuläret: