Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Risk & Compliance och Tax. Vi har valt att vara smala för att kunna ha fullständig koll på marknaden och kandidaterna. Det ger oss en möjlighet att snabbt presentera relevanta kandidater och på så sätt effektivisera och snabba på processen.

Sharp Recruitment & Consultants grundades 2014 och har snabbt blivit en av landets mest specialiserade byråer med över 100 konsulter och över 200 genomförda rekryteringar per år inom alla affärsjuridiska områden. Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella företag inom varierande branscher, start-ups inom tech, IT och medicin, advokatbyråer, m fl. Vi genomför även rekryteringar i andra länder, såsom UK, Frankrike, Danmark, Israel, USA och Schweiz.

Sharp Recruitment & Consultants har valt att endast arbeta med Legal, Risk & Compliance samt Tax eftersom vi själva är jurister och ekonomer och har kunskap i våra områden. Vi jobbar inte med det vi inte kan, förstår eller har erfarenhet av själva. Vi ser oss som mäklare mellan uppdragsgivare och konsulter samt kandidater vid rekrytering. Vår nisch ger oss möjlighet att förstå både vad våra uppdragsgivare och våra kandidater söker efter och vill.

För att hålla oss à jour med marknaden och potentiella kandidater – var de jobbar, med vem de jobbar, hur de agerar, vad de vill i framtiden, mm – genomför vi över 3 000 intervjuer per år med jurister, compliance och skattespecialister från olika branscher. Vi intervjuar alla, även de som inte söker arbete i dagsläget, vilket ger oss möjlighet att alltid ligga steget före.

Kund- och kandidatfokus hänger ihop och är kärnan i vår verksamhet. Det ställer även mycket höga krav på oss som leverantör.

Trygghet, kontroll och effektiva processer som vi har utarbetat tillsammans med våra samarbetspartners, ger oss möjlighet att leverera toppkandidater på utsatt tid. Vi lovar aldrig guld och gröna skogar utan arbetar endast med det som vi är bra på. Det är därför vi har fått förtroendet från några av landets och världens största företag, banker, revisionsbyråer och advokatbyråer.

Sharp Recruitment & Consultants anlitas för vår specifika kunskap samt resultat- och kundfokus endast inom Legal, Risk & Compliance och Tax. Vi vill vara Sveriges smalaste rekryteringsbyrå.

Klicka på länken nedan för vår annons i Dagens Industri där vi även skriver om våra värderingar.

Vi är smala

Nyheter

 • Tove Flodgren Isakson

  2022-08-23

  |

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter

  2022-08-23

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter
 • Sofia Tangelin

  2022-08-18

  |

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter

  2022-08-18

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter
Fler nyheter

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.Kontakt:

Vi vet var kompetensen finns. Ring oss direkt 08 – 41 09 98 00, eller fyll i formuläret: