Ingen är bra på allt. Så vi är riktigt bra på rekrytering och interim inom juridik.

Vi är ingen vanlig bred rekryteringsbyrå. Vi tror inte att man kan bli bäst på allt. Därför har vi valt att specialisera oss på kompetenta jurister inom legal, compliance och tax.

Kontakta oss

Är du vår nästa stjärna? Låt oss connecta så vi kan kontakta dig när vi har ditt framtidsjobb hos oss. Utforska vår rekryteringssajt

Ansök nu

Vi har de bästa kandidaterna inom:

Läs mer

Sharp Recruitment & Consultants har blivit en av landets mest specialiserade byråer inom Legal. Vi som arbetar med Legal har själva juristexamen och 25 års relevant erfarenhet av juristbranschen vilket gör oss till en av de främsta inom området.

Läs mer

Sharp Recruitment & Consultants har blivit en av landets mest specialiserade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Compliance. Med drygt 900 Compliance-kandidater har vi möjlighet att snabbt och effektivt genomföra och avsluta våra rekryteringsuppdrag.

Läs mer

Vi är en av få rekryteringsbyråer som är helt och hållet specialiserade på skatt. Det gör oss till en unik leverantör av skattespecialister där vi har kartlagt hela marknaden från associates upp till Partner/ Head of Tax.

Våra kunder:

Insights:

 • Tove Flodgren Isakson

  2022-08-23

  |

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter

  2022-08-23

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter
 • Sofia Tangelin

  2022-08-18

  |

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter

  2022-08-18

  Categories: Artikelarkiv, Legal, Nyheter
Fler insights

Kontakt:

Vi vet vem som har kompetensen. Ring oss direkt 08 – 41 09 98 00, eller fyll i formuläret: